Pěvecký workshop pod vedením americké skupiny Rescued

Přijměte pozvání na pěvecký workshop, který se uskuteční na faře ČCE v Olomouci.

Zpíváte rádi? Přijměte naše pozvání na pěvecký workshop s americkou skupinou Rescued, která zpívá současnou křesťanskou hudbu. Jedná se o chvály laděné do gospelu a folku a těšit se můžete i na některé písně staré již několik staletí, které prošly moderní úpravou. Celý workshop bude překládán do češtiny, ale zpívat se bude samozřejmě anglicky.

O Rescued

Rescued je skupina hudebníků z USA, kteří slouží hudbou ve svém sboru Cole Community Church ve městě Boise, státě Idaho. Skupina je rozmanitá jak ve věku všech členů, tak svých hudebních kořenech a vzdělání; díky tomu spojuje ve svém stylu různé hudební proudy — náznaky jazzu, blues, rocku, gospelu a folkové hudby.

Kde?

Workshop se koná na faře Českobratrské církve evangelické v Olomouci (Blahoslavova 916/1). Závěrečný koncert se koná ve Vlastivědném Muzeu, v sále Václava III, nám. Republiky 5, Olomouc.

Cena?

Cena za workshop je 250 Kč při platbě do 31. 5. Prosím plaťte převodem na účet 2300325930/2010, VS: 20180629, do poznámky k platbě napište příjmení účastníka.

Přihláška na workshop

Zašlete nám svou přihlášku ještě dnes.

 

Měli byste zájem o seminář týkající se vedení chval?

Seminář by byl o tom, jak a proč uspořádavat písně na večer chval či bohoslužby, jak z hlediska obsahového, tak i čistě praktického, příp. si popovídat o vedení chval s ostatními a s Adrianne, která slouží jako vedoucí chval už několik desítek let. Seminář by se uskutečnil v pondělí 2.7. nebo v sobotu večer po zkoušce zpěvu. Pokud byste měli zájem se zúčastnit, napište do komentářů v přihlášce vaše časové možnosti nebo pište na mail.

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.